Vai internetā var nopelnīt?

Vai internetā var nopelnīt? Pagaidām retorisks jautājums, ko uzdodu šī bloga pirmajā ierakstā, uz kuru mēģināšu atbildēt laika gaitā. Var uzskatīt, ka filozofiski šis blogs ir atbildes meklējumi uz šo jautājumu.

 

Tā kā strādāju pie datora par tulkotāju, ir brīži, kad nav darba, bet nopelnīt kaut ko gribas.

Par šo iespēju pastāstīja radinieks, kurš pats personīgi saņem pietiekami ievērojamas summas, pateicoties adresēm, kurās var nopelnīt, klikšķinot uz reklāmām.

Pamēģināju.

 

Tās sauc par PTC lapām jeb paid to click (algots, lai klikšķinātu).

 

Sākuma summa ir ļoti nelielas, tāpēc vajag reģistrēties pēc iespējas vairāk šāda tipa mājaslapās. Un lai neiebrauktu auzās, iesaku vispirms pārbaudīt šīs lapas reitingu ŠEIT, jo ir šāda tipa mājaslapas, kuras neizmaksā saviem lietotājiem.

 

Protams, ir nepieciešams PayPal konts, uz kuru naudas summas tiks pārskaitītas.

 

Pagaidām vēl tikai mēģinu saprast tos knifus, kā pelnīt vairāk, bet viens no tiem ir lietotāji, kuri strādā jūsu labā jeb kā angliski tos sauc “refferals”.

Par katru piesaistītā cilvēka klikšķi jūs saņemat komisijas naudu. Par katru piesaistītā cilvēka tēriņu, kuru esat piesaistījis, saņemat komisijas naudu.

Šos cilvēkus var arī nopirkt jau no reģistrētajiem lietotājiem. Kam angļu valodas zināšanas labas, pats varēs izpētīt un saprast daudz labāk par mani.

Mēģināšu turpmāk šajā blogā uzskaitīt dažādas nianses, ko esmu sapratis, un, protams, iesūtīt kādu apstiprinājumu tam, ka tā patiešām var kaut ko nopelnīt. Zemāk uzskaitīšu tās lapas, kuras pēc http://www.ptc-investigation.com/ datiem ir drošas (maksā un nav ar vīrusiem).

 

PTC lapas.

 

NeoBux – prestižākā un uzticamākā no visām PTC mājaslapām. Darbojas kopš 2008. gada.

Goldenclix – tiek piešķirti punkti, par kuriem arī var saņemt naudu.

NerdBux – maz reklāmu dienā, taču iespējams nopelnīt ne tikai ar klikšķināšanu.

NaidBux – daudz reklāmu, punktu sistēma, kurus var pārvērst konta uzlabojumā – izdevīgākā klikšķināšana un lielāka komisija no piesaistītājām personām.

SilverClix – vidēji daudz reklāmu, punktu sistēma, kurus var pārvērst naudā.

GPTPlanet – maz reklāmu, uz kurām klikšķināt.

Bucks 24/7 – izmaksa, sākot no $1.

Buxp – uzticama lapa, taču ļoti lēna (vismaz man), kā arī ir 18+ saturs, taču no tā var atteikties.

Clixsense – arī viena no Elite grupas PTC lapām. Reklāmas, uzdevumi, video apskatīšana utt. Kā arī aptauju pildīšana. Bet divus mīnusus novēroju – jādod personīgā informācija + Mcafe aptauju lapu norāda kā bīstamu, tāpēc es tur nelienu. 🙂

 

Cita veida pelnīšana internetā.

 

adf.ly (Nospiežot saiti, atvērsies 5 sekunžu reklāma!) – saīsini saiti, publicē – katru reizi, kad kāds uz to uzspiedīs, nopelnīsi naudu. Liels mīnuss ir tas, ka šīs saites satur adf.ly reklāmu, kas ilgst 5 sekundes. Naudas izmaksa notiek vienu reizi mēnesī. Minimālā summa $5.

slicethepie – par katru uzrakstīto atsauksmi dziesmai atkarībā no atsauksmes kvalitātes saņemsiet no 4 līdz 20 centiem. Noskanot 30 sekundēm, var dziesmu apstādināt, novērtēt to 10 baļļu sistēmā un uzrakstīt atsauksmi. Pagaidām vislielākā peļņa no visām šeit uzskaitītajām lapām. Salīdzinoši augsta izmaksa – $10. Par katru piesaistīto personu saņemsiet 10% bonusu no viņu nopelnītās naudas. Šāds bonuss tiek piešķirts gadu no piesaistītās personas pirmās atsauksmes uzrakstīšanas.

 

Leave a comment